sunnuntai 31. elokuuta 2014

Varusteiden tekoa ja heppailua

Moro!

Eilen Krisse tuli taas käymään. Mulla on jo hetken ollut suunnitelmissa uudistaa vanhojen heppojen varusteet, ja aloitin sitten Julin suitsista samalla kun Krisse teki Begu-hepalleen meksikolaisia. Tein myös Begulle riimut vastalahjaksi Krissen tuomista nahkapaloista ja Calille uudet kuolaimet. Sitten käytiin maastoilemassa, Krisse otti Julin ja minä tuon meidän koiruuden, Nukan. Julin suitset ovat kuvissa hiukan vielä kesken; ohjat väliaikaiset ja alaturpis puuttuu. Mietinnän alla on myös, laitanko otsapantaan aivan ihanat, vaaleanpunaiset lasistrassit.

Maastoon!
Ai tuunko mäki?
Oli oikeen kiva maastolenkki, kameraa en viitsinyt mukaan ottaa, juostessa olisi ollut vaan haitaksi. Takaisin tultuamme koottiin vielä parin esteen rata, Nukakin pomppi pari kertaa, kunnes vai aivan järkyttävän hepulin... siinä sai vaan pari minuuttia katsoa vierestä kun koira rallittaa pitkin pihaa ja kaiken päätteeksi päätti vielä ampaista lintujenkin perään. Huoh.



Sitten vielä näihin muihin varusteisiin. Calin vanhat kuolaimet olivat _järkyttävät_, uusien teko olis myös täyttä tuskaa, mutta ihan kivat niistä tuli. Silerin suitset sekä riimut pitäisi myös laittaa täysin uusiksi. Nahka, mitä olen niissä käyttänyt on todella liukasta nurjalta puolelta ja vieläpä joustavaa, joten liimaukset ovat monen monta kertaa pettäneet ja hihnojen reiät rikki. Osasyy minkä takia nuo Silerin varusteet ovat noin pahassa kunnossa on, että ne ovat yksinkertaisesti sille liian pienet. Täytin sen toisaan taannoin uudestaan todella tuhdisti.

Calin vanhat kuolaimet, käytön jälkiä?
Calin uudet kuolaimet
Silerin suitset
-Nea



2 kommenttia: